Welke vrijwilligers(activiteiten) verdienen een prijs?


Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving. Als blijk van waardering voor alle vrijwilligers kent gemeente Buren elk jaar vrijwilligersprijzen toe: aan de Vrijwilliger van het Jaar, de Kanjer van Buren voor jonge vrijwilligers tot en met 21 jaar en sinds dit jaar de Buurzaamheidsprijs.

Meld het de jury!

De jury die de aanmeldingen beoordeelt, bestaat uit mensen die zelf ook actief zijn in de Burense samenleving. Hierdoor weten zij goed wat er speelt in onze gemeente. Maar ze weten wellicht niet alles. Daarom nodigt de jury u van harte uit om vrijwilligers of, voor de Buurzaamheidsprijs,
vrijwilligersactiviteiten aan te melden voor deze vrijwilligersprijzen. Dat kan tot 1 november. Zij komen graag een kijkje nemen bij uw activiteiten. Hierdoor kunnen zij de aanmeldingen beter beoordelen.

Buurzaamheidsprijs

Sinds 2014 kent de gemeente Buren ook een Buurzaamheidsprijs. De Buurzaamheidsprijs wordt uitgereikt aan een initiatief dat bijdraagt aan de participatie en leefbaarheid op de terreinen van zorg, welzijn, vrije tijd, sport, cultuur en veiligheid in de gemeente Buren.

Meer informatie over (het aanmelden voor) de vrijwilligersprijzen vindt u onder Leven en werken > Zorg en welzijn > Vrijwilligers. U kunt ook contact opnemen per e-mail met jurylid Gerry van der Donk, gvanandel47@kpnmail.nl.