10-06


* Nieuwsoverzicht
* Bekendmakingen
* Digitale Informeel

Nieuws

actueel historie

Datum Nieuwsbericht
10-06 Mantelzorgers, fijn dat ze er zijn!
10-06 Werkzaamheden riolering voor Vitaal Centrum Duiven
03-06 Paspoort, ID-kaart of rijbewijs aanvragen?
27-05 Kom naar de Nationale Buitenspeeldag 2015!
20-05 Onderzoek BEWEGEN | ONTMOETEN | SPORTEN | SPELEN

* home
* actueel
* nieuws
* werkzaamheden riolering voor vitaal centrum duiven

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Werkzaamheden riolering voor Vitaal Centrum Duiven

Komende periode worden de rioleringswerkzaamheden voor de 3e fase van het Vitaal Centrum uitgevoerd. Deze werkzaamheden starten maandag 15 juni 2015. Vanaf die datum wordt een nieuw riool aangelegd en een deel van de bestaande riolering vervangen. Het is mogelijk dat u als bewoner of
ondernemer overlast ervaart. De Kastanjelaan wordt op een bepaald moment een paar dagen afgesloten voor doorgaand verkeer. Vandaar dat wij u informeren over deze werkzaamheden en de planning.

Fase 3

Voor de sloop van het huidige CCOG dit najaar en de bouw van de LIDL-supermarkt in 2016 op de oude CCOG-locatie is het nodig dat er een nieuw riool wordt gelegd en de bestaande riolering wordt vervangen in de Elshofstraat en op het Remigiusplein. Voor het nieuwe riool wordt een aansluiting
gemaakt op het bestaande riool in de Kastanjelaan (zie kaartje).

Planning

Maandag 15 juni starten de werkzaamheden voor het aanleggen van een nieuw riool en deze zijn voor de zomervakantie - juli 2015 - afgerond.

De werkzaamheden starten op het kruispunt Elshofstraat - Kastanjelaan tegenover het gemeentehuis en lopen richting de nieuwbouw op het Remigiusplein.

Na de zomervakantie wordt de bestaande riolering in de Dennenlaan vervangen. Hierover wordt u opnieuw geinformeerd.

Bouwhekken

Voor de veiligheid worden de werkvakken met bouwhekken afgezet. Zodra de riolering in de sleuven is gelegd, wordt de bestrating teruggebracht en de bouwhekken weer verwijderd.

Tijdelijk afsluiting Kastanjelaan

In de week van 15 juni wordt de Kastanjelaan tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Dat gebeurt op het kruispunt met de Elshofstraat, ter hoogte van het gemeentehuis. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Woningen en andere panden aan de Kastanjelaan, de Elshofstraat en de
Dennenlaan blijven gewoon bereikbaar voor hulpdiensten, bewoners, bezoekers, winkeliers en bevoorrading. U kunt van een van beide zijden de Kastanjelaan gewoon inrijden.

Overlast

De werkzaamheden geven enige overlast. Wij vragen uw begrip daarvoor. Door de werkzaamheden zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt. Ervaart u te veel overlast, dan horen wij dat graag.

Meer weten?

Neem dan contact op met gemeente Duiven, (0316) 279 111

Vitaal_Centrum_Uitsnede_Fase_3A