Inwoners speeddaten met raadsleden


Inwoners staan te trappelen om met raadsleden te praten over de toekomst van de gemeente Schagen! Op 15 juni zetten we de volgende stap in het proces te komen tot een strategische visie 2040 voor de gemeente Schagen. Al ruim 35 inwoners hebben zich via de vragenlijst over de toekomst van de
gemeente aangemeld voor een speeddate met de raadsleden; een kort gesprek tussen inwoner en raadslid over de toekomst van onze gemeente.

Er wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van een strategische visie voor Schagen 2040.
Het beeld voor de toekomst willen we vooral laten vormgeven door de gemeenschap van Schagen; onze inwoners, ondernemers en instellingen. Op 15 juni gaan raadsleden en inwoners met elkaar in gesprek. Wij organiseren apart een of meerdere bijeenkomsten voor instellingen en bedrijfssectoren.

Daarnaast hebben wij de tienjarigen van Schagen gevraagd hoe zij de toekomst zien. Hun toekomstbeelden stellen wij tentoon tijdens de avond. De raadsleden gaan deze blikken op de toekomst beoordelen. Het toekomstbeeld met de meeste stemmen wordt op een later moment feestelijk bekendgemaakt.

Wilt u ook daten met de raadsleden over de toekomst van Schagen, maar heeft u zich nog niet aangemeld. Geen probleem, het kan nog! Meld u aan via wini.bos@schagen.nl.