Netwerkontbijt voor (agro)recreatie- en toeristische ondernemers


Ondernemers uit de Krimpenerwaard op het gebied van (agro)recreatie & toerisme zijn maandag 29 juni van 7.00 uur - 9.00 uur van harte welkom op een speciale netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats in de stal bij Kaasboerderij Schep, Zuidbroek 153 in Bergambacht.



Tijdens een heerlijk ontbijt is er volop tijd om te netwerken en de mogelijkheid voor een rondleiding. Verder krijgt u deze morgen informatie over de cursus gastheerschap Krimpenerwaard.

Gastheerschap Krimpenerwaard

De cursus gastheerschap Krimpenerwaard, gaat in het najaar 2015 weer van start. Met de cursus vergroot u, als ondernemer, uw kennis van de natuurgebieden, cultuurhistorie, het landschap, de natuur en recreatieve mogelijkheden voor de bezoeker van het gebied. Daarnaast richt de cursus zich erop
hoe de Krimpenerwaard gezamenlijk als recreatief gebied beter zichtbaar en herkenbaar te maken is. Na het volbrengen van de cursus mag u zich bovendien profileren als Gastheer Krimpenerwaard.

Deze cursus is vorig jaar voor het eerst gegeven en heeft al tot mooie resultaten geleid, waaronder het neerzetten van "Uit in de Waard". Er zijn een aantal oud-cursisten aanwezig bij wie u informatie in kunt winnen over het gastheerschap en de cursus. U kunt zich ook gelijk inschrijven, wacht
hier niet te lang mee. (vol is vol)

Programma

07.00 uur Ontvangst met koffie en thee
07.15 uur Welkomstwoord door Wethouder Dilia Blok
07.20 uur Uitleg van de cursus Gastheerschap in de Krimpenerwaard door Arthur Hilgersom van het IVN Zuid-Holland
07.35 uur Ontbijt met streekproducten en netwerken, vergeet uw visitekaartjes niet!
08.15 uur Rondleiding op het bedrijf van Kaasboerderij Schep
09.00 uur Afsluiting

Aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar: j.klapwijk@krimpenerwaard.nl. Meld u aan voor 23 juni er is een beperkt aantal plaatsen.