Waldijk: ideeen voor voorzieningen welkom


woensdag, 10 juni 2015 Budget gereserveerd

De gemeente Uitgeest heeft op donderdag 4 juni een bewonersavond gehouden in basisschool Kornak. Doel van de bijeenkomst was om met de wijkbewoners een open gesprek te voeren over de wensen wat betreft voorzieningen zoals speelvoorzieningen en zaken in de openbare ruimte van de Waldijk.
De gemeente heeft in het projectbudget EUR 30.000,- gereserveerd voor (speel)voorzieningen en het college wil graag van de bewoners weten hoe dit besteed moet worden.

Tijdens de bewonersavond zijn diverse ideeen geopperd over speelvoorzieningen en een steiger. Het verslag van de bijeenkomst van 4 juni verschijnt binnenkort op de website. Wie nog ideeen heeft voor (speel)voorzieningen kan deze tot 1 juli a.s. per mail bij de gemeente indienen via het adres
gemeentebestuur@uitgeest.nl. De voorstellen worden dan in de loop van de zomer op de website van de gemeente geplaatst. In september krijgen de bewoners van de Waldijk een uitnodiging voor een vervolgbijeenkomst om de ideeen verder te bespreken en keuzes te maken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------