Hoogste punt scholencluster Sweelinckstraat bereikt


9 juni 2015

Afgelopen week is het hoogste punt van het nieuwe scholencluster aan de Sweelinckstraat in Eerbeek bereikt. Afgelopen vrijdagmiddag werd dit gevierd. Dit werd zowel gevierd samen met de kinderen en leerkrachten, maar ook met de buurt en andere direct betrokkenen.

Op 20 maart dit jaar werd het startschot gegeven voor de bouw van het scholencluster aan de Sweelinckstraat. Dit scholencluster moet onderdak bieden aan de Cornelis Jetses, De Triangel en kinderopvang.

Uitleg over de bouw

In de ochtend werden de kinderen, leerkrachten en de bouwers getrakteerd op een ijsje. Uitvoerder Ben Massink van Janssen de Jong Bouw gaf uitleg aan de kinderen wat het betekent dat het hoogste punt bereikt is, welke werkzaamheden er op dit moment worden uitgevoerd en wanneer het pand wordt
opgeleverd. Planning is dat het gebouw in oktober wordt opgeleverd.

Mijlpaal

De werkdag werd afgelopen vrijdag afgesloten met een barbecue georganiseerd door Janssen de Jong Bouw voor de medewerkers, betrokkenen van de scholen, de gemeente en de omwonenden van de schoollocatie. Ook burgemeester Van Hedel was aanwezig om met de aanwezigen deze nieuwe mijlpaal te vieren.

Meer weten?

Heeft u vragen over de bouw van dit scholencluster in Eerbeek? Dan kunt u terecht bij mevrouw Sprikkelman van de gemeentelijke afdeling Beleid. Zij is bereikbaar via mailadres l.sprikkelman@remove-this.brummen.nl en telefoonnummer (0575) 56 82 53.