Stimuleringsbijdrage voor renovatie van uw gevel of voorterrein


Hebt u een bedrijfspand op het bedrijventerrein De Veken? Of op een van de onderstaande bedrijventerreinen? En hebt u plannen om de gevel of uw voorterrein te verbeteren of te renoveren? Wellicht komt u dan in aanmerking voor een stimuleringsbijdrage beeldkwaliteit.

Deze kan oplopen tot wel EUR 15.000! Er kan een bijdrage worden aangevraagd tot 30 september 2016. Er is slechts beperkt budget beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want op is op!


Welke bedrijventerreinen doen mee?

De regio West-Friesland heeft met behulp van een financiele bijdrage van de provincie Noord-Holland regionale beeldkwaliteitfondsen opgericht. Met deze fondsen kunnen de gevels en voorterreinen van bedrijfspanden op de volgende bedrijventerreinen gerenoveerd worden:

* Opmeer: oudere gedeelte van De Veken

* Medemblik: Bedrijvenpark WFO Oost, Westerspoor/Spoorstraat/Overspoor Oost

* Hoorn: Gildenweg, Oude Veiling en Hoorn '80
* Stede Broec: CNB locatie, Centrale Zone
* Enkhuizen: Krabbersplaat

Aanvragen

Wilt u in aanmerking komen voor stimuleringsbijdrage bij de renovatie van uw gevel of voorterrein? Maar ziet u op tegen het invullen van het aanvraagformulier? Neem dan zeker contact op met Parkmanagement Hoorn. Zij kunnen de gehele aanvraagprocedure begeleiden en zo het papierwerk voor u tot
een minimum beperken. Zo kunt u zich volledig richten op het ontwerp van uw nieuwe, duurzame gevel en/of voorterrein! Ook uw gemeente of de ondernemers- of parkmanagementvereniging op uw bedrijventerrein kan met u meedenken over uw plannen.

Meer informatie?

www.bedrijvenloketwestfriesland.nl/beeldkwaliteitfondsen.php. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen, per e-mail info@parkmanagementhoorn.nl of telefonisch 0229 - 210 706.