Dag van de bouw in Spanbroek: Senioren appartementen zaterdag te bez..


Op zaterdag 13 juni 2015 wordt de 10e editie van de Dag van de Bouw gevierd. Leden van Bouwend Nederland, bouw- en infrabedrijven, openen die dag hun bouwhekken voor u. In meerdere regio's verspreid over heel Nederland kunt u kijken wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een
bouwlocatie.

Open dag in Spanbroek

De bouwlocatie in Spanbroek kunt u bekijken. Eind deze maand wordt het dak geplaatst. Daarmee zijn de appartementen natuurlijk niet af: nog steeds worden ze iedere dag een beetje mooier! Als het dak geplaatst is, wordt begonnen met het metselwerk. Na de bouwvak wordt begonnen met de afbouw.
Eind 2015 worden de appartementen opgeleverd en kunnen de huurders hun appartement betrekken.

Geen open dag in Hoogwoud

Vanwege de huidige werkzaamheden kunt u de bouwlocatie van de senioren appartementen in Hoogwoud niet bezichtigen. Voor de nieuwe huurders komt er in het najaar een moment om het appartement te bekijken.

Welkom

Namens Heddes Bouw nodigen wij u van harte uit een kijkje te komen nemen aan de Van Roozendaalstraat in Spanbroek. Tot ziens op zaterdag 13 juni 2015 van 10.00 - 15.00 uur. Houdt u er rekening mee dat de bouwplaats slecht toegankelijk is voor mensen met een rollator of rolstoel?