Website HULPWIJZER gemeente Onderbanken


Website HULPWIJZER gemeente Onderbanken

Informatie over veranderingen in zorg, jeugdhulp en participatie | formulieren om uw hulpvraag te melden | de website Regelhulp van de Rijksoverheid | nieuw: Bel mij terug formulier

logo hulpwijzerRechts bovenaan op de website van de gemeente Onderbanken vindt u deze foto met de tekst Hulpwijzer: Zorg, Jeugdhulp en Werk vanaf 2015. Na aanklikken, komt u op een site met informatie over de veranderingen in de Wmo, Jeugdwet/jeugdhulp en Participatiewet.
Op deze site vindt u ook de formulieren om uw hulpvraag (Meldingsformulier) te melden en/of zelf een Ondersteuningsplan (1 Gezin 1 Plan 1 Regisseur) te schrijven. De formulieren zijn te vinden onder de knop `Sociaal Team Onderbanken' en de tekst: Hoe maakt u uw hulpvraag kenbaar bij de
gemeente?



Bel mij terug formulier

Rechts onderaan de pagina vindt u nu ook een `Bel mij terug formulier'. Heeft u vragen die niet via de informatie van de Hulpwijzer of de Regelhulp beantwoord kunnen worden?
U kunt dan de tekst `Bel mij terug' aanklikken. Er verschijnt een formulier waarin u uw vraag kunt intikken. Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom is er voldoende plaats om een toelichting te geven op uw vraag.

E-mail

Na het invullen van de verplichte velden van het formulier kunt u het formulier via e-mail verzenden. Als u dat op prijs stelt, kunt u een bevestigingsmail laten versturen naar uw eigen e-mailadres. Wij bekijken wie uw vraag het beste kan beantwoorden en bellen u zo snel mogelijk terug.

Gegevens

Verplichte velden in het formulier zijn: burgerservicenummer, achternaam, telefoonnummer en de vraag die u heeft natuurlijk.
Wij vragen uw burgerservicenummer omdat dit een uniek persoonsnummer is. Bij het terugbellen hebben we meteen de juiste (adres-, persoons-)gegevens van u bij de hand. Wij kunnen u daarmee snel en zo compleet mogelijk van dienst zijn.