Laatste fase nieuwbouwproject op voormalig ERL-terrein


Gepubliceerd op: 10 juni 2015, Laatst bewerkt op: 10 juni 2015

In de eerste week van juni zijn de werkzaamheden ten behoeve van de nutsvoorzieningen en rioolaansluitingen voor het nieuwbouwproject op het voormalige ERL-terrein afgerond.

Maandag 8 juni jl. is gestart met de definitieve wegverharding van de rijweg en de parkeerplaatsen in de Frederik Hendrikstraat. Over naar schatting twee `a drie weken vinden dezelfde werkzaamheden plaats in de Blekerslaan. Voor de bouwvakvakantie zijn de werkzaamheden afgerond.

Overlast

Tijdens de werkzaamheden is de straat afgesloten. Elke week zal er een deel van de betrating afgerond zijn, zodat in de weekenden de straat weer vrij is voor verkeer. De aannemer neemt maatregelen om overlast zoveel mogelijk te beperken. Er kan echter sprake zijn van geluidshinder door grond-
en graafwerkzaamheden. De huizen blijven bereikbaar. De werkzaamheden vinden overdag plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 19:00 uur.

Verkeer

De omleiding voor autoverkeer loopt via de Schoolstraat en de Rozenstraat en wordt met bebording aangegeven. Met de hulpdiensten (politie, ambulance en brandweer) is de bereikbaarheid van Oud Rijswijk rond de ERL-locatie afgestemd.

Zaterdagmarkt

De zaterdagmarkt ondervindt geen hinder van bovenstaande werkzaamheden en is bereikbaar voor verkeer.

Informatie

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de heer T. Valk, toezichthouder bij de afdeling Stadsbeheer, telefoon (070) 32 61 488. Actuele informatie vindt u ook op deze pagina.

* Deel Laatste fase nieuwbouwproject op voormalig ERL-terrein op Facebook
* Twitter