Nieuwe Infoblad verschenen


Infoblad 2015

Vanaf woensdag 10 juni wordt het nieuwe gemeentelijk Infoblad weer huis aan huis verspreid. Het bevat onder meer het Burgerjaarverslag 2014 van de burgemeester. Daarin kijkt hij terug op ontwikkelingen in het afgelopen jaar, gekoppeld aan een doorkijkje naar 2015.

Verder uiteraard aandacht voor de reconstructie van het Kon. Julianaplein en de bouw van de sporthal.

In de rubriek Vaalser historie staat de Waalse kerk in de Akenerstraat in het middelpunt.

Deze keer ook een bijdrage van de ondernemersvereniging SOV en een nieuw culinair initiatief. Ook heeft zich weer een ondernemer aangesloten bij het Genootschap Cittaslow.

Als Cittaslow-gemeente is duurzaamheid een van onze speerpunten. In dat kader krijgt u informatie over de Duurzaamheidslening bij (ver)bouw van uw woning.

Onze dienstverlening is weer uitgebreid met een service om uw woning tijdens uw vakantie extra te laten controleren, zodat u met een veiliger gevoel op vakantie kunt. En intern zijn wij gestart met een facilitair bedrijf, een project om mensen werkervaring op te laten doen met het doel hun
kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ook het Vrijwilligersnieuws en informatie over de decentralisaties in het sociale domein ontbreekt niet. Kortom: het Infoblad is de moeite van het lezen weer meer dan waard. Mis het niet!

Heeft u geen Infoblad ontvangen? Meld dit dan bij drukkerij Thoma in de Kerkstraat. Ook kunt u (zolang de voorraad strekt) een exemplaar ophalen bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, bij het gemeentelijk servicepunt (BMA) in Lemiers of het downloaden van de website
www.vaals.nl/Infobladen.