Nominaties Waarderingsactiviteit 2015


Net als vorig jaar wordt dit jaar de Waarderingsactiviteit 2015 georganiseerd. Dit feest en de uitreiking van een aantal prijzen vindt plaats op 10 september 2015 tijdens het `TentfeStein'.

Prijzen

Naast het jaarlijkse feest voor de vrijwilligers van Stein wordt een aantal prijzen uitgereikt:
- Sportprijs voor sportieve prestatie.
- Cultuurprijs voor prestatie op professioneel, cultureel of artistiek vlak.
- Waarderingsprijs voor een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie.
De prestaties moeten betrekking hebben op de periode juni 2014 t/m mei 2015.

Voordragen inwoners en verenigingen

Alle inwoners en verenigingen kunnen voordrachten doen voor deze prijzen.
Iemand voordragen kan op de volgende manieren:
1. Invullen van een formulier en opsturen naar de gemeente Stein t.a.v. de Heer M. Wehrens (Stadhouderslaan 200, 6171 KP Stein). Dit formulier is verkrijgbaar in het gemeentehuis en kan worden gedownload via de website van de gemeente Stein.
2. Invullen van het online formulier via de website van de gemeente Stein.
De voordrachten moeten voor 5 juli 2014 zijn ingediend.

Planning en uitreiking

De 3 jury's stellen in augustus uit de voordrachten per prijs een nominatie vast. Dit zal in augustus via de media en op de website van de gemeente Stein (onder Actueel > Waarderingsactiviteit) bekend worden gemaakt. Naast de juryleden kan het publiek eveneens online stemmen op de
genomineerden. De publieksstemming en de waardering door de jury bepalen samen wie van de genomineerden voor een prijs in aanmerking komt. De uitslag van de tellingen wordt vastgesteld door een notaris. U bent van harte uitgenodigd voordrachten uit te brengen voor de drie genoemde prijzen.

Informatie

Neem met vragen contact op met Marion Scheijen via waarderingsactiviteit@gemeentestein.nl telefonisch via 046-4359 393 of met Cor Gabriels, mail: c.gabriels@ziggo.nl of tel. 046-4332718. Op de gemeentelijke website onder Actueel > Waarderingsactiviteit staat meer informatie over de
waarderingsactiviteit en het insturen van voordrachten.