Interessepeiling Thai Water 2015 Expo

Gepubliceerd op: 17 november 2014 | Gewijzigd op: 18 november 2014

Heeft u belangstelling voor de watersector in Zuidoost-Azie? De Nederlandse ambassade in Bangkok wil bij voldoende belangstelling een Holland Paviljoen inrichten tijdens de Thai Water 2015 Expo.

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken ondersteunt hen daarbij. Onder meer via het netwerk van ambassades en consulaten.

Thai Water 2015 Expo

De Thai Water Expo vind plaats van 10 t/m 13 juni in Bangkok, Thailand. De beurs biedt goede kansen voor Nederlandse bedrijven actief in de waterbeheer- en afvalwatersector. Exposanten presenteren de nieuwste technologieen en innovaties in deze sector. Meer dan 1.500 merken uit 25 landen zijn vertegenwoordigd. De Thai Water Expo valt samen met de vakbeurs Pumps & Valves Asia.

De volgende onderwerpen komen aan bod op de beurs:

* beheer waterreserves

* afvalwaterbehandeling en -management

* industriele afvalwaterbehandeling

* waterzuivering

* productie van gebottled water

* riolering

* irrigatie

* toegepaste technologie voor gebruik regenwater

* duurzame watertechnologie

Meer informatie

De Nederlandse ambassade in Bangkok wil bij voldoende belangstelling een Holland Paviljoen inrichten voor Nederlandse bedrijven die interesse hebben in deelname aan deze beurs.

Wilt u deelnemen aan de Thai Water 2015 Expo? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de Nederlandse ambassade in Bangkok, dhr. Warut Fongamornkul, T +66 (0)2 309 5221, w.fongamornkul@minbuza.nl