Week van de Ondernemer: Futureproof ondernemen

Op 10 en 11 juni 2015 staat MartiniPlaza in Groningen weer bol van bedrijvigheid. Dan is namelijk weer de Week van de Ondernemer. Het event voor ondernemers die zich focussen op de toekomst van hun bedrijf. In een dag tijd wordt u geinspireerd door topondernemers en persoonlijk geadviseerd door specialisten. Ook ontmoet u collega-ondernemers waarmee u kennis kunt delen en zaken kunt doen over bijvoorbeeld Financieren, Internationaal, Personeel en Innovatie.

Thema WVDO15: Futureproof Ondernemen

De Week van de Ondernemer staat volledig in het teken van Futureproof Ondernemen. Waar liggen voor uw bedrijf de kansen? Hoe houdt u de voorsprong op uw concurrenten? Waar verdient u over vijf jaar uw geld mee? Gastheer Rens de Jong van BNR interviewt verschillende topondernemers over het succes achter hun bedrijf. Patrick van der Pijl, auteur van het boek `Business Model Generatie', vertelt u precies hoe u uw business model futureproof maakt.

Ontbijtsessie: Duurzaam smaakt naar meer!

Op donderdag 11 juni organiseren we samen met MKB Noord om 8.30 uur een ontbijtsessie voor ondernemers die meer willen weten over duurzaam ondernemen of die hun kennis over duurzaam ondernemen willen delen. U gaat, tijdens een smakelijk ontbijt, samen met andere ondernemers op interactieve wijze aan de slag met uw vraagstukken op het gebied van duurzaam ondernemen. We nemen hierbij het succesvolle Koploperproject als uitgangspunt, waarbij ondernemers samenwerken op het gebied van duurzaamheid.

Graag bieden wij als partner van dit event u de mogelijkheid om gratis een plaatsbewijs te bemachtigen. Vraag uw persoonlijke code aan, o.v.v Provincie Fryslan >>