Persuitnodiging: Opening Schoolplein14 op basisschool 't Palet

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de opening van het gloednieuwe schoolplein van basisschool 't Palet in Vlijmen. 't Palet is een van de 10 basisscholen die de Doekoe-prijsvraag hebben gewonnen en krijgt als eerste een Schoolplein14 aangemeten. Met lijnen, kleurvakken en spelattributen stimuleren deze schoolpleinen kinderen om met elkaar te spelen en te sporten.
Hanne van Aart -wethouder Sport van de gemeente Heusden- en Viggo Waas en Frits Barend - ambassadeurs van de Johan Cruyff Foundation - zullen bij de opening aanwezig zijn.

Datum: woensdag 10 juni a.s.

Tijd: ontvangst vanaf 9.45 uur, start officiele gedeelte 10.10 uur, daarna gaan kinderen onder leiding van Viggo Waas sporten en spelen.

Locatie: Basisschool 't Palet, Jan Steenstraat 2-a, 5251 Vlijmen

Aanwezig: o.a. Hanne van Aart (wethouder Sport), Viggo Waas en Frits Barend (ambassadeurs van de Johan Cruyff Foundation)

De prijsvraag was onderdeel van de landelijke Doekoe-actie georganiseerd door Coop in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation, Unilever en Arla Foods. Maar liefst 676 basisscholen in Nederland hebben de afgelopen maanden via de Coop-supermarkten Doekoe-munten bij elkaar gespaard waarmee ze sport- en spelmaterialen kunnen aanschaffen. Zij konden tevens meedoen aan de prijsvraag voor hun ideale Schoolplein14. Om kans te maken op deze bijzondere prijs met een waarde van 8000 euro, moesten de scholen een ontwerp insturen voor een zo 'speels' mogelijk schoolplein.

Ook zal een aantal kinderen van de andere winnende scholen op het schoolplein in Vlijmen aanwezig zijn om alvast te ervaren hoe hun Schoolplein14 eruit komt te zien; zij krijgen ter plekke een symbolische cheque van 8000 euro uitgereikt.

Als u hierbij aanwezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden via bianca@newinfluence.nl of 06-30365022. Ook voor vragen en opmerkingen kunt u contact met haar opnemen.