Studententoernooi bij Ajax

Op donderdag 11 juni nemen studenten van het ROC van Amsterdam en het ROC van Flevoland (ROCvA-ROCvF) trainingscomplex de Toekomst van Ajax over. Acht MBO College's, verdeeld over 30 voetbalteams, zullen strijden voor eeuwige roem en de titel 'beste voetbalteam van 2015'.

Het toernooi wordt met een officiele aftrap geopend door wethouder Eric van der Burg. De winnende studententeams zullen hun prijs in ontvangst nemen van niemand minder dan Edwin van der Sar (Directeur Marketing & Communicatie Ajax) en Daphne Koster (voetbalster Ajax en Nederlands Elftal).

Het belooft een sportieve dag te worden waar, naast sportiviteit, vooral plezier centraal staat. De organisatie van deze dag is in handen van het flowburo.

Over flowburo

Het flowburo is het evenementenbureau van het ROC van Amsterdam. Onder begeleiding van ervaren projectleiders organiseren studenten verschillende evenementen voor in- en externe opdrachtgevers. Dit doen zij vaak in samenwerking met studenten van andere opleidingen zoals Sport & Bewegen en

Cultureel Organiseren.