Lotto partner Officiele Toerversie Utrecht

Lotto, onderdeel van kansspelorganisatie De Lotto, is officieel partner van de Toerversie Utrecht die op 28 juni plaatsvindt. Meer dan 13 duizend toerfietsers hebben zich inmiddels aangemeld voor de toerwedstrijd. Het is de derde van de zes toertochten die Lotto omarmt dit jaar met `De 6 van Lotto'. Met het partnership steunt Lotto met name de toerfietsers in Nederland.

Het partnership is een logische keuze, want Lotto maakt zich al meer dan 40 jaar sterk voor de Nederlandse sport. Jaarlijks draagt De Lotto meer dan 42 miljoen euro af aan zowel top- als breedtesport (amateursport).

Projectdirecteur Le Tour Utrecht Martijn van Hulsteijn: "De Officiele Toerversie Utrecht trekt dit jaar zo'n 13 duizend deelnemers. De Toerversie zorgt ervoor dat duizenden toerfietsers zich voor een dag een echte prof kunnen voelen. Een unieke kans om over het Tourparcours van de tweede etappe te fietsen."

Steven Kruijswijk: "Het is mooi om te zien dat zoveel toerfietsers in Nederland meedoen en hetzelfde parcours fietsen als wij met de Tour de France, een week later."

Op vrijdag 12 juni sluit de inschrijving voor de Toerversie Utrecht.