Openbare raadsdebatten 16 en 17 juni 2015


Op 16 en 17 juni 2015 debatteren de raadsleden van de gemeenteraad in het gemeentehuis in Vriezenveen. U bent van harte welkom als inspreker of als toehoorder bij deze debatten. De raadsdebatten beginnen om 19.30 uur.

De agenda en de documenten die op de raadsdebatten betrekking hebben, kunt u raadplegen op deze website. Ook liggen stukken ter inzage in het gemeentehuis.


Inspreken

Als belanghebbende bij een geagendeerd onderwerp kunt u aan het begin van een debat inspreken (met uitzondering van het onderwerp Informatievoorziening en Externe Vertegenwoordiging). U kunt uw opvattingen over het onderwerp in maximaal 5 minuten uitspreken. Raadsleden kunnen u daar dan vragen
over stellen. Wilt u inspreken dan kunt u zich aanmelden bij de griffie tot uiterlijk 12.00 uur 's middags op de dag van de raadsdebatten: telefoonnummer (0546)-840713, (0546)-840712 of via e-mail: griffie@twenterand.nl.

Uitzending vergaderingen

De raadsdebatten worden live uitgezonden via www.twenterand.nl/uitzendingvergaderingen. Op de dinsdag worden de raadsdebatten tevens live uitgezonden op Delta TV.