Vrouw beroofd van telefoon; de politie zoekt getuigen


Vrouw beroofd van telefoon; de politie zoekt getuigen

Laatste update:
11-06-2015 | 11:23

Utrecht - In de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 juni werd een vrouw beroofd van haar telefoon. De politie zoekt getuigen.

Rond 3.00 uur fietste een 19-jarige vrouw vanuit het centrum over de Royaards van den Hamkade. Vlak voor de rotonde bij de Marnixlaan werd ze geduwd door een man die achter haar fietste. De man probeerde haar telefoon te pakken. Toen hem dit niet lukte kwam er een tweede man bij, die de vrouw
van de fiets trok en haar een paar schoppen gaf. De vrouw werd vervolgens alsnog van haar telefoon beroofd en de mannen gingen ervandoor. De vrouw rende nog achter hen aan, maar ze wisten te ontkomen.

Signalement

Verdachte een is een man met een donker uiterlijk. Hij heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een groene dikke jas met een capuchon over zijn hoofd. Verder droeg hij een zwarte broek en hij sprak met een buitenlands accent.





Verdachte twee is ook een man met een donker uiterlijk. Hij heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg donkere kleding.





Iets gezien?

Slaat u aan op deze beroving en heeft u informatie die kan helpen bij het oplossen van de zaak, belt u dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.