Bruisende activiteiten tijdens Deventer Zomerkermis


Gepubliceerd: 11 juni 2015 om 11:37

Laatst gewijzigd: 11 juni 2015 om 11:37

De Deventer Zomerkermis draait! Nog tot en met zondag 14 juni is het centrum van Deventer het leukste deel van de stad. De Deventer Zomerkermis bruist ook de aankomende dagen van de zomerse activiteiten.

[IMG]
Speelgoedbank `De Boomhut' ondersteunt kinderen voor wie kermisplezier niet vanzelfsprekend is.

Met bijna 70 attracties in het centrum betekent de Deventer Zomerkermis plezier voor jong en oud. Donderdag 11 juni is er de Caribische avond met een optreden van een opzwepende percussie band. Het traditionele vuurwerk vindt vrijdag 12 juni plaats. Vanaf 23.00 uur wordt het `knallen' met een
prachtig uitzicht.

KerMiss Deventer bezoekt Speelgoedbank `De Boomhut'

De 17-jarige Naomi Varkevisser bezocht gisteren als KerMiss Deventer tijdens de Kindermiddag de Speelgoedbank `De Boomhut' in Deventer. De Speelgoedbank is een initiatief - net als de Voedselbank - om kinderen voor wie het kermisplezier niet vanzelfsprekend is te ondersteunen. Zij werden
verwend met een prachtige kermisbeer, aangeboden door de exploitanten.

Later was KerMiss Naomi ook in het centrum te vinden. Hier genoot zij met vele duizenden bezoekers van het prachtige zomerweer tijdens deze Kindermiddag. Een ballonnenclown schminkte de kinderen en kregen een ritje aangeboden in een attractie. Het was een groot feest voor de hele familie.

Openingstijden

De kermis is iedere dag geopend van 13.00 uur tot 24.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zelfs tot 01.00 uur. Natuurlijk is de kermis met de fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.zomerkermisdeventer.nl.