Bijeenkomst Samenwerken aan energiebesparing


Bijeenkomst Samenwerken aan energiebesparing

Geplaatst op donderdag 11 juni 2015
[IMG]

Op donderdag 18 juni aanstaande organiseert de Omgevingsdienst West-Holland een tweede bijeenkomst Samenwerken aan energiebesparing. Installateurs, isolatiebedrijven, aannemers, leveranciers, adviesbureaus en bedrijfsallianties zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Datum: 18 juni 2015

Tijd: 16.00 - 20.00 uur

Plaats: Oude bibliotheek, Voorhout,

Kerkzicht 8

Verduurzaming

Er is meer aandacht nodig om energiebesparing in de bestaande woningvoorraad te realiseren. Verduurzaming geeft woningeigenaren meer comfort, lagere energielasten en draagt bij aan de toekomstbestendigheid van woningen. Deze verduurzaming is een kans voor het lokale bedrijfsleven. Tijdens de
bijeenkomst Samenwerken aan energiebesparing wil de omgevingsdienst met u van gedachten wisselen over de mogelijke kansen voor het bedrijfsleven om huizenbezitters te stimuleren duurzame maatregelen te treffen aan hun woning.

Nieuw Energieservicepunt

Tijdens deze bijeenkomst vertellen Bouwend Nederland en Uneto-VNI meer over de kansen en aanpakken voor bedrijven bij verduurzaming van de bestaande bouw. Het nieuwe Energieservicepunt wordt feestelijk geopend en krijgt u informatie over de voordelen van het Energieservicepunt voor bedrijven.
Het tweede deel van de bijeenkomst bestaat uit deelname aan interactieve kennistafels waarbij u kennis kunt delen over een aantal onderwerpen.
Het hele programma vindt u op http://www.energieservicepunt.nl/samenwerken

Voor wie?

Samen met de gemeenten uit de regio zoekt de Omgevingsdienst West-Holland partners die meedenken over concrete acties om bestaande woningvoorraad energiezuinig te maken. Het doel hierbij is samenwerkingsverbanden te vormen.
Als mogelijke partners zien wij o.a.:

* Installateurs, isolatiebedrijven, aannemers, leveranciers en bedrijfsallianties
* Burgers, verenigingen of cooeperaties betrokken bij collectieve energiebesparingsinitiatieven of duurzame energieopwekking
* Makelaars en banken die meerwaarde zien in duurzaamheid
* Natuur-, milieu- en educatie-organisaties

Komt u ook?

Meld u aan via info@energieservicepunt.nl 'o.v.v. Samenwerken aan energiebesparing Voorhout'.