Afsluiting Renseweg De Mortel


Afsluiting Renseweg De Mortel
11 juni 2015
Vanaf maandag 15 juni wordt de wateroverlast in de Renseweg (binnen de bebouwde kom) in De Mortel aangepakt. Er wordt een regenwaterleiding aangelegd om een oplossing te bieden aan de jarenlange wateroverlast in dit gedeelte van de Renseweg.

Tevens worden een waterleiding (door Brabant Water) en de bestrating in deze straat vervangen, en wordt er een wateropvang aangelegd naast Renseweg 31.

Vanaf Renseweg 24 tot aan de Koolhof wordt de weg afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. Hierdoor is het gedurende circa 4 weken niet mogelijk voor gemotoriseerd verkeer om het dorp vanaf deze zijde in te gaan. Wij proberen de toegang tot het dorp via de Vossenheuvel zo snel mogelijk weer
te herstellen. Aansluitend worden de werkzaamheden uitgevoerd in aan de Renseweg van de kruising met de Koolhof tot en met de Mr. Derksstraat.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemingsbedrijf Jan Selten BV uit Uden. Het streven is dat de werkzaamheden 31 juli 2015 worden afgerond. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond wordt de weg weer volledig opengesteld voor verkeer.