Meet & greet voor ondernemers en gemeente Woensdrecht


Door Dennis Mollet , 11 juni 2015

Gemeente Woensdrecht organiseert op 6 juli een meet & greet-avond voor ondernemers. Ondernemers kunnen (nader) kennis maken met medewerkers van de gemeente die voor bepaalde vakgebieden diensten en/of producten inkopen.

Wethouder Martin Groffen zegt: "In deze economisch snelle tijden willen wij het lokale ondernemerschap stimuleren waar mogelijk. Uit de inkoopbijeenkomst kwam naar voren dat lokale inkoop een gedeelde verantwoordelijkheid is van ondernemers en de gemeente. Die verantwoordelijkheid nemen we
graag. Onbekend maakt immers onbemind. Daar willen we met deze avond verandering in brengen."

Op de avond zelf zullen ambtenaren aanwezig zijn met verschillende achtergronden. Zo zijn er budgetbeheerders van facilitaire zaken, openbare ruimte, groen, inkoop, zorg, welzijn en ook projectmanagement.

Programma (vanaf 18.45 uur inloop)

19.00 tot 19.30 uur: algemene presentatie over inkoop.

19.30 tot 21.30 uur: gesprek tussen ondernemers en medewerkers. In 4 rondes van 10 minuten kunnen ondernemers zich voorstellen en informatie verstrekken over de diensten en producten die zij leveren.

Tussen de gesprekken door is er voldoende gelegenheid voor ondernemers om ook nog met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 29 juni via p.lauwerijssen-vanrijsbergen@woensdrecht.nl (o.v.v. meet & greet). Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Kim Hendrikx, bedrijfscontactfunctionaris via k.hendrikx@woensdrecht.nl
Deelname aan de avond biedt geen garantie dat de gemeente uw producten of diensten afneemt, maar het biedt wel de garantie dat u (opnieuw) op het netvlies verschijnt bij de mensen die u graag wil ontmoeten. Bovendien wordt iedereen die komt, opgenomen in een `gros'lijst van lokale aanbieders.
Deze lijst helpt ambtenaren bij het kiezen van partijen.

De avond vindt plaats in het gemeentehuis, Huijbergseweg 3, Hoogerheide.