Prijswinnaars N242-prijsvraag bekend


11 juni 2015 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland bedankt de gebruikers voor hun geduld en begrip voor de hinder tijdens werkzaamheden aan het traject N242 tussen Alkmaar en Middenmeer. In april heeft de provincie daarom een prijsvraag uitgeschreven.

Onder de 30 deelnemers zijn 3 mooie prijzen verloot:

* Luchtfoto op posterformaat van woning of locatie in het gebied Alkmaar-Middenmeer
Winnaar: de heer J.A.W. Boersen;
* 2 startbewijzen voor de Plus Wandel4Daagse Alkmaar (17-20 juni 2015)
Winnaar: mevrouw A. Reijersen van Buuren;
* 2 startbewijzen voor de Noordhollandse Fiets4Daagse Schoorl (23-26 juni 2015)
Winnaar: de heer H. Boersen.

De provincie feliciteert de winnaars en bedankt alle respondenten voor hun deelname.

Afronding werkzaamheden N242

De provincie Noord-Holland rondt dit jaar de wegwerkzaamheden op de diverse knooppunten van het traject N242 Alkmaar-Middenmeer af. De bereikbaarheid en verkeersveiligheid in de regio zijn hiermee sterk verbeterd voor automobilisten, fietsers en wandelaars. Onder andere door de aanleg van
rotondes, viaducten, fietstunnels en kunstwerk `Het Geheugenspoor' voor wandelaars.

Bij werkzaamheden is hinder helaas vaak niet te voorkomen. Wel doet de provincie er zo veel mogelijk aan om hinder te beperken.

In augustus wordt de kruising Westerweg (N242)-Edisonstraat opnieuw ingericht. De provincie heeft ook hier het doel om de verkeersveiligheid en doorstroming te verbeteren.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel