Gezamenlijke website voor bedrijfshuisvesting gelanceerd


Gezamenlijke website voor bedrijfshuisvesting gelanceerd

Woensdag 10 juni zijn de negen gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven met een digitale versie van het gezamenlijke 1-loket voor bedrijfshuisvesting gestart.

Op www.1loket.org kunnen ondernemers in een oogopslag het aanbod van gemeentelijke bedrijfsgronden in het stedelijk gebied bekijken.

Al enige tijd functioneert binnen het Stedelijk Gebied een gezamenlijk loket voor bedrijfshuisvesting. Binnen dit 1-loket bespreken de negen gemeenten belangrijkste huisvestingsvragen van bedrijven en brengen de verschillende vestigingsmogelijkheden voor de ondernemer overzichtelijk in beeld.
Gemeenten willen bedrijven het best mogelijke aanbod doen in het Stedelijk Gebied.

Op de nieuwe website kunnen bedrijven nu ook zelf kijken welke vestigingsmogelijkheden er zijn. Ondernemers krijgen direct inzicht in de aanwezige voorzieningen en de gehanteerde grondprijs. Daarnaast is er aan elk terrein een contactpersoon gekoppeld waar indien gewenst nadere informatie
ingewonnen kan worden. Hierdoor komen ze direct op de juiste plek en bij de juiste persoon binnen en blijft er ruimte voor individueel contact en maatwerk.

Samenwerking Stedelijk Gebied Eindhoven

Binnen het Stedelijk Gebied werken de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre samen. Voor hun inwoners en bedrijven spelen gemeentegrenzen in steeds mindere mate een rol in hun dagelijks leven of bedrijfsvoering. Met deze
samenwerking sluiten de negen gemeenten daarbij aan.

Meer informatie

* Voorzitter Overleg werken Stedelijk Gebied:
Renee Hoekman via voorlichter Renata Vedder r.vedder@geldrop-mierlo.nl / Tel.040-2893833
* Ambtelijk voorzitter 1-loket:
Manuel Martinez m.martinez@helmond.nl / Tel. 0492587168 / 06-51665785