Vier gewonden na botsing tussen twee auto's


Vier gewonden na botsing tussen twee auto's

Laatste update:
12-06-2015 | 11:34

Oldebroek - Donderdagavond 11 juni zijn vier personen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek.

Het ongeval vond rond 19.40 uur plaats. Een 44-jarige vrouw uit Nunspeet reed, met nog twee inzittenden in de auto, richting Wezep, en remde op een gegeven moment af om linksaf te slaan. Een 27-jarige automobilist uit Wezep die erachter reed, zag te laat dat de auto voor hem remde en botste
vol tegen de achterzijde van de auto. De voorste auto kwam door de klap omgekeerd op de weg te staan, de achterste auto belandde rechts in de sloot.

In de voorste auto zaten naast de bestuurster ook een 81-jarige vrouw en een 14-jarig meisje, ook uit Nunspeet. De man uit Wezep zat alleen in de auto. Alle inzittenden van beide auto's raakten gewond en zijn met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie was
als eerste ter plaatse en besloot, in verband met de sterke gaslucht die rond de voorste auto geroken werd, om snel de drie inzittenden van deze auto uit de auto te halen. Hier hebben enkele omstanders bij geholpen.

Toen de brandweer ter plaatse kwam werd een ruime afzetting gecreeerd rond de auto met het gaslek.

De Verkeersongevallendienst van de politie kwam later ook ter plaatse en onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

2015282532