Bedenk een naam voor de skatebaan


Zaterdag 20 juni 12.00 uur: feestelijke happening met demo en wedstrijd

De skatebaan heeft een rigoureuze opknapbeurt gekregen. Het asfalt is vernieuwd en een aantal toestellen is vervangen.

Bedenk een naam voor de skatebaan

Nu de werkzaamheden zijn gedaan, wordt jongeren gevraagd een naam te bedenken voor de skatebaan. Namen kunnen tot woensdag 17 juni 12.00 uur worden gestuurd naar skatebaan@zeewolde.nl of via het Facebookaccount Skatebaan Zeewolde worden opgegeven.

Wethouder Gerben Dijksterhuis: "De winnende naam wordt op 20 juni bekend gemaakt bij de onthulling van het bord. Ik hoop dat we veel namen krijgen toegestuurd, zodat we een goede keuze kunnen maken."

De prijswinnaar krijgt een cadeaubon van De Leeuw Snacks en kleding van Stoked-Store.nl.

Feestelijke opening en wedstrijd

Op zaterdag 20 juni organiseert Nummer 13 - straathoekwerk samen met de ontwerpers van de nieuwe skatebaan, Leon Hoekstra, Gerjoen de Jong, Johan Post en Bas van de Brink, een feestelijke happening met demonstraties en wedstrijden.

Na de officiele opening om 12.00 uur volgt een demonstratie door Creature en Santa Cruz. Vanaf 12.00 uur kunnen skaters zich aanmelden voor de wedstrijden Skateboard contest om 13.00 uur en Best trick contest om 16.00 uur. Tussen de wedstrijden door geeft Sidewalk een optreden.

Rein Zijlstra, wethouder Sport, maakt tussen 17.00 en 17.30 de uitslagen van de wedstrijden bekend en reikt de daarbij behorende prijzen uit.

Op de hoogte blijven van de activiteiten op de skatebaan? Word vriend van Skatebaan Zeewolde op Facebook via het Facebookaccount Skatebaan Zeewolde