Start kaartverkoop Taptoe 's-Hertogenbosch


4e editie taptoe ’s-Hertogenbosch wederom spektakel!

's-Hertogenbosch, 20150304 -- De kaartverkoop voor de vierde editie van Taptoe ‘s-Hertogenbosch is gestart. De kunstgrasmat van stadion De Vliert is op zaterdag 13 juni aanstaande het toneel waarop Nederlands beste marchingbands zich zullen presenteren. Vele toporkesten zijn op 13 juni in ‘s-Hertogenbosch te zien waaronder Drum & Showband Adest Musica uit Sassenheim, Drum & Bugle Corps Beatrix uit Hilversum, Show & marchingband Kunst & Genoegen uit Leiden (regerend Europees kampioen), Show & marchingband Amantius uit ‘s-Hertogenbosch, Show- Marching & Concent- band Flora Band uit Rijnsburg en het Pasveerkorps uit Leeuwarden.

Streetparade

In de middag staat het centrum van ’s-Hertogenbosch volledig in het teken van show- & marchingbands. De Parade vormt zowel de start als finish voor de ruim 20 orkesten (ruim 600 muzikanten!) welke te bewonderen zijn tijdens deze streetparade. Met orkesten uit alle windstreken heeft de organisatie zich weten te verzekeren van een gevarieerd programma.  

De route is ca. 2,5 km en gratis bij te wonen. Op de Parade in 's-Hertogenbosch zijn voldoende faciliteiten aanwezig voor toeschouwers en liefhebbers. 

Kaartverkoop

U kunt entreekaarten voor de hoofdtribune ad  €12,50 en zijtribune ad €7,50 bestellen. U krijgt hiervoor een avondvullend programma van 19.30 tot 22.45u. Binnen enkele weken kunt u behalve online de kaarten ook op diverse verkoopadressen afhalen. Zie de website voor verdere informatie en eventuele verkoopadressen www.taptoe-shertogenbosch.nl.

Uiteraard kunt u ook ‘Vriend van de taptoe worden’ waarbij u gebruik kunt maken van allerlei extra’s. Wilt u weten wat dit inhoud ga dan snel naar de geheel vernieuwde website. 





Stichting Taptoe 's-Hertogenbosch