Juryprijs voor Solar Lounger op Crowdfundingday 2015


Jongste deelnemer gaat er vandoor met prijs van EUR 5.000,-

Amsterdam, 20150613 -- De Solar Lounger heeft de juryprijs gewonnen op de Crowdfundingday 2015, het grootste Crowdfunding evenement van Europa. De jury beoordeeld de Solar Lounger als een heel innovatief product met een grote slagingskans”.

Juryprijs voor Solar Lounger op Crowdfundingday 2015De jongste deelnemer, de 14 jarige Sander Halter, van het Solar Lounger team ging er vandoor met de prijs van € 5.000, een prijs bedoeld om een succesvolle crowdfunding campagne mogelijk te maken. De Solar Lounger zal via Crowfunding verder op de kaart worden gezet. 

De eerste Solar Loungers zijn inmiddels in productie en worden op efficiëntie getest. De Solar Lounger is voorzien van sunpowercellen. Sunpowercellen leveren tot 75% meer energie dan gewone zonnecellen. Hiermee heeft de Solar Lounger een energieopbrengst tot wel 250 kWh per jaar, een besparing van zo’n 60 euro per jaar op het energieverbruik.

Met Solar Lounger Power-adapter leid je de stroom eenvoudig via het stopcontact terug naar de verbruikers in huis. Niet gebruikte stroom wordt teruggeleverd aan het net en gesaldeerd met de energierekening.

De Solar Lounger heeft een grote doelgroep. Voor huurders van woningen is de Solar Lounger aantrekkelijk omdat er geen afspraken gemaakt moeten worden over eigenaarschap. De Solar Lounger zal ook enorme populariteit genieten voor woningeigenaren die zonnepanelen op het dak ontsierend vinden. Strandtenteigenaren kunnen hun bedrijf energieneutraal maken en door milieu subsidie rekenen op flinke tegemoetkoming in de kosten.

Als eigenaar van een Solar Lounger steel je hoe dan ook de show met dit stijlicoon en eyecatcher. Elke Solar Lounger verdiend zich zelf terug en is een eigentijdse expressie van luxe en duurzame grandeur. Het meegeleverde kussen onderstreept de elegantie van deze Solar Lounger.

Meer informatie over het Solar Lounger project:
Smart Solar Solutions
Lemelerberg 47
3825 CH Amersfoort
info@smartsolarsolutions.nl