Geschrokken bewoners verjagen inbrekers


Geschrokken bewoners verjagen inbrekers

Laatste update:
13-06-2015 | 12:39

Goirle - Zaterdagmorgen zijn twee woninginbrekers betrapt door de bewoners die wakker werden van geluiden. De inbrekers wisten te vluchten.

Zaterdag 13 juni 2015 om 5.25 uur kwam er bij de politiemeldkamer een melding binnen van de bewoners van en woning aan de Abcovenseweg. Die bewoners hadden kort daarvoor twee inbrekers betrapt. De zoon des huizes was wakker geworden van geluiden en was met zijn vader naar beneden gegaan. Daar
zagen ze nog net een inbreker via een kapot raam vluchtten. Ze wilden ze nog achtervolgen maar de bewoner verwondde zich zelf aan een scherpe rand van het kapotte raam. De verwonding viel mee maar de schrik zat er goed in. Ze zagen de jongens wegfietsen in de richting van Goirle.
Verschillende toegesnelde eenheden van de politie zochten tevergeefs de omgeving af naar de inbrekers. De jongens waren beide blank, normaal postuur, 18 a 19 jaar oud. Een jongen droeg een rood petje en de ander een wit petje. Diegene met de rode pet droeg ook een rode jas.

Getuigenoproep

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M