Boothstock verhuist naar het Karlingse Bos met oa Ben Sims &Todd Terry

Het grootste Dance festival van Rotterdam verhuist na drie jaar in het Zuiderpark naar het prachtige Kralingse Bos! Het festival verkast dit jaar naar de "Holy Grounds", waar in de jaren '70 het beruchtste hippie festival plaats vond. Op 13 juni wordt het mooiste park van Rotterdam voor een dag het Woodstock met beats. De beste DJ's komen langs van Techno held Ben Sims, een van de grondleggers van House Todd Terry, baas van de UK Garage DJ EZ, Groove masters Kraak & Smaak tot Rotterdamse held Michel de Hey.

NIEUWE LOCATIE HET KRALINGSE BOS

De nieuwe locatie Het Kralingse Bos stond al langer op de verlanglijst van de organisatie. En dit jaar komt de droom uit. Een prachtige groene locatie, aan het water, een rijke historie en met voldoende ruimte om door te kunnen groeien.

INTERNATIONALE PIONIERS, NEDERLANDSE ZWAARGEWICHTEN EN TALENT

Boothstock programmeert weer een breed scala van DJ's van House, Techno, Eclectic tot UK Garage. In de HOUSE AREA laten van eigen Rotterdamse bodem D-Ribeiro, Karim Salimon en Michel de Hey zien hoe het hier gaat. Kraak & Smaak gooien er hun funky stijl tegenaan en Detroit Swindle zal de groove terugbrengen in het Bos. En een van de uitvinders van House Todd Terry wordt ingevlogen uit New York om het festival omver te blazen.

De TECHNO AREA wordt bezet door enkele zwaargewichten uit de scene. Joran van Pol is misschien wel de jongste DJ van het hele festival, maar heeft al hoge ogen gegooid met visionair Richie Hawtin als fan. En ook met nog maar 26 jaar is Egbert (live) een talent die al op de grootste festivals heeft gestaan. ROD, oftewel Benny Rodrigues heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar staat garant voor knallen. Ook Fransman Technasia kan een vertegenwoordiger van Techno genoemd worden en Londenaar Ben Sims, oftewel de Machine, gooit de schuiven geheel open!

Op de UK PIER wordt het beste van UK Garage tot Soulful uit de kast getrokken. Boothstock heeft de primeur met een van de hotste muziekstromingen van dit moment met niet de minste namen. Brothers in Deep, Blaize, Simon Titus LIVE, Mark Radford, , NoizBoiz Live, Gomes en levende legendes en grondleggers van de scene Grant Nelson en DJ EZ.

In de welbekende BOTSAUTOBAAN gaat het dak eraf in de ECLECTIC HOUSE AREA met Randy van Velde, Jeremaine S, Irwan, Lady Bee, Brothers in the Booth back to back met Jasper Clash, Roog, Lucien Foort onder toeziend oog van MC Marboo.

TICKETS VLIEGEN DE DEUR UIT

Tickets voor Boothstock Festival zijn te koop via de website www.boothstock.nl/tickets. De Wild Cards en Early Birds waren in een paar dagen al uitverkocht. Op dit moment zijn er nog voldoende Regular Bird kaarten voor 30,- Euro te verkrijgen, maar als de verkoop in dit tempo doorgaat kan het zijn dat we voortijdig uit gaan verkopen. Speciaal voor de sociale feestgangers hebben wij dit jaar voor het eerst groepstickets. Als bezoekers met een groep van tien personen kaartjes kopen krijgt iedereen automatisch Euro2,50 korting!

Wild Cards: 25,- Euro UITVERKOCHT

Early Birds: 27,50 Euro UITVERKOCHT

Regular Birds: 30,- Euro

Late Birds: 35,- Euro

Regular Group tickets: 10 stuks van 27,50 Euro per stuk

Late Group Tickets: 10 stuks van 32,50 Euro per stuk

BOOTHSTOCK FESTIVAL DETAILS

Datum: Zaterdag 13 Juni 2015

Tijd: 13:00 - 23:00

Locatie: Het Kralingse Bos, Rotterdam

boothstock.com - facebook.com/boothstock - twitter.com/boothstock - instagram.com/boothstock_festival

LINE UP BOOTHSTOCK 2015

HOUSE AREA

Todd Terry

Michel de Hey

Kraak & Smaak (Live)

Detroit Swindle

Karim Soliman

D-Ribeiro

MC Stretch

TECHNO AREA

Ben Sims

ROD

Egbert LIVE

Technasia

Joran van Pol

UK PIER

DJ EZ

Grant Nelson

DJ Gomes

Mark Radford

NoizBoiz

Simon Titus Live

Blaize

Brothers in Deep

MC Vin-E

ECLECTIC HOUSE AREA

ROOG

Lucien Foort

DJ Irwan

Lady Bee

Jeremaine S

Brothers in the Booth

Jasper Clash

MC Marboo