Extra Vadernacht

Geplaatst op 16 april 2015 om 10:12

De voorverkoop van Vadernacht 2015 is gestart. Het liep meteen storm op de site van het DinoPark en de eerste nacht is reeds uitverkocht. Wegens het enorme succes, heeft DierenPark Amersfoort besloten om een extra Vadernacht te organiseren van 13 op 14 juni.

Samen met je vader slapen in een bos vol dinosauriers... Blijkbaar is het heel populair en natuurlijk een uniek cadeau rondom Vaderdag. De verkoop dat de tentplekken is erg snel gegaan en daarom heeft het park besloten een extra Vadernacht te organiseren, zodat er nog meer vaders met hun kinderen tussen de dino's kunnen bivakkeren.

Tijdens Vadernacht slapen vaders met hun kinderen in het DinoPark. Nadat de tent is opgezet, kunnen de vaders op kracht komen tijdens de barbecue. Dit is nodig ook, want daarna zullen de survivaltalenten flink op de proef worden gesteld tijdens een avontuurlijk avondprogramma. Moeders kunnen de volgende morgen aanschuiven bij het ontbijt tussen de dino's om te luisteren naar de avonturen van hun familieleden. Vervolgens kan het gezin het DierenPark bezoeken.