De Alumnikring Brussel organiseert een bierproeverij

De Alumnikring Brussel organiseert een bierproeverij

13 juni 2015

Locatie: Brasserie de la Senne, Gentsesteenweg/Chaussee de Gand 565, B-1080, Brussel / Tijd: 13:45 -16:00

Brussel staat niet alleen bekend om de EU instellingen, Manneke Pis, wafels en chocolade, maar ook om de vele bierbrouwerijen. Momenteel zijn er in de Belgische hoofdstad nog 5 bierbrouwerijen gevestigd. Een van deze brouwerijen, namelijk Brasserie de la Senne, brouwt bijvoorbeeld Zinnebir en Taras Boulba.

De Alumnikring Brussel van de Universiteit Maastricht organiseert op zaterdag 13 juni 2015 een rondleiding (in het Engels) door Brasserie de la Senne. Deze rondleiding gebeurt onder begeleiding van een van de brouwers, en duurt ongeveer een uur. Daarna volgt een proeverij van vier bieren. De hele rondleiding zal ongeveer 2 uur duren en kost 9 euro per persoon.

Datum en tijd: zaterdag 13 juni 2015 om 13.45 uur Plaats: Brasserie de la Senne, Gentsesteenweg/Chaussee de Gand 565, B-1080, Brussel

Aanmelden kan per email (liefst voor 20 mei 2015 in verband met de reservering bij de brouwerij) via alumni@maastrichtuniversity.nl of telefonisch (+31 43 388 5221).

Er kunnen maximaal 30 personen aan deze rondleiding deelnemen, waardoor we de aanmeldingen accepteren op volgorde. Je zult na het verstrijken van de deadline een email ter bevestiging ontvangen. Dat betekent tevens dat je verplicht bent om 9 euro ter plekke gepast te betalen aan de Alumnikring voordat de rondleiding start.

Alle alumni woonachtig in de regio Brussel zijn uitgenodigd. Helaas hebben we niet van iedereen de juiste adresgegevens, waardoor wellicht niet iedereen een uitnodiging heeft ontvangen. Mocht je andere UM alumni kennen die deel zouden willen nemen, stuur gerust deze uitnodiging door. Ook zij zijn natuurlijk van harte welkom!

Bezoek ook onze website voor een update van je CV en andere gegevens. Je vindt hier ook informatie over andere activiteiten en services voor UM alumni. Indien je bereid bent om je LinkedIn CV met ons te delen, dan kan dat via de volgende link CV-LinkedIn Importer.