Boothstock Festival 13 juni in Kralingse Bos bijna uitverkocht

HET GROOTSTE DANCE FESTIVAL VAN ROTTERDAM MET DE BESTE DJ'S, FOODTRUCKS, PLAYGROUND & EIGEN KLEDINGLIJN

Over minder dan 10 dagen vindt de 4e editie van Boothstock plaats in het Kralingse Bos te Rotterdam. De beste DJ's uit de Dance scene komen op 13 juni langs. Van Techno held Ben Sims, een van de grondleggers van House Todd Terry, baas van de UK Garage DJ EZ, Groove masters Kraak & Smaak tot Rotterdamse held Michel de Hey. Maar dat is nog niet alles! Op de Playground kan de bezoeker zich vermaken met de Rotterdamsche Viswijven, bijkomen op het strandje bij de Boothwatch, hun kleding laten customizen door Hector & Wolf of op zoek naar de secret area. Er is ook een divers aanbod van Foodtrucks met authentieke Indonesische sate, tot klassieke Franse crepes en Duitse currywursten. De kaartverkoop gaat harder dan ooit tevoren en het festival gaat uitverkopen!

BOOTHSTOCK MAAKT ZICH OP VOOR UITVERKOCHTE EDITIE

De nieuwe locatie Het Kralingse Bos stond al langer op de verlanglijst van de organisatie. Een prachtige groene locatie, aan het water, een rijke historie en ruimte om door te kunnen groeien. Deze locatie blijkt niet alleen populair bij Rotterdammers, want er is dit jaar ook opvallen veel bezoek van buiten Rotterdam. Met nog minder dan 10 dagen te gaan ziet het er naar uit dat Boothstock voor het eerst in vier jaar gaat uitverkopen! Op dit moment is er nog een handjevol kaarten over, als deze verkocht zijn betekent het dat er 7.500 Boothstock- gangers gaan genieten in het Kralingse Bos. De laatste kaarten zijn voor Euro 37,50 te verkrijgen via boothstock.nl.

VERMAAK OP DE PLAYGROUND, VERASSINGEN IN HET BOS EN LEKKER HAPPEN

Naast dansen op het gras en in het zand is er nog veel meer te doen in het Kralingse bos. Op de playground kunnen bezoekers even rekken en strekken met de twister van de Rotterdamsche Viswijven in hilarische kostuums. Op het strandje is er het nodige watervermaak onder het toeziend oog van de mannen van Het Zwarte Schaap en enkele lieftallige dames bij de Boothwatch. Bezoekers kunnen ook nog op zoek naar de secret area van Vermaakbaar! Al die inspanning maakt uiteraard hongerig, waarvoor de organisatie de beste en lekkerste foodtrucks heeft verzameld. Er zijn verse frieten van Fritez, dikke hamburgers van Grill'n Smoke, houtoven gestookte pizza's van Wood, maar ook authentieke Indonesische sate van de Sate-man, Duitse currywurst van Berlin Tasty, vegetarische powerfoods van PUZZLES en meer!

SPECIALE BOOTHSTOCK KLEDING COLLECTIE

Boothstock, Hector & Wolf en The Sting hebben besloten om samen een Boothstock Festival kledingcollectie te maken. De collectie voor Boothstock is creatief, brutaal, maatschappelijk betrokken, uitdagend en uniek: geen kledingstuk is hetzelfde! Bezoekers kunnen kleding mee nemen naar het Kralingse Bos en er wordt een echte Hector & Wolf van gemaakt of men kan een nieuw shirt uit de custom made Hector & Wolf kledinglijn kopen!

AFTERPARTY MET GRANT NELSON EN ROOG

Voor bezoekers die na Boothstock nog niet naar huis willen wordt er een afterparty in de Blender georganiseerd. DJ's Grant Nelson, Roog en Jeremaine S gaan hier ook nog tot in de vroege uurtjes door! Kaarten kosten Euro10,- in de voorverkoop via www.boothstock.nl en Euro15,- aan de deur. Voor bezoekers die helemaal niet meer naar huis willen heeft biedt de organisatie ook een arrangement aan bij het Bilderberg Hotel vanaf Euro79,- met ontbijt!

MEER INFORMATIE EN LAATSTE TICKETS VIA WWW.BOOTHSTOCK.NL