Boskoopse Oldtimer Kikkerrit

PERSBERICHT

Juni 2015.

Glanzende klassiekers met ronkende motoren: de 18e Boskoopse Oldtimer Kikkerrit zal op zaterdag 13 juni a.s. weer voor een hoop bekijks zorgen in het Groene Hart. De rit staat al jaren bekend om de gezelligheid evenals het hoge niveau van de dikwijls in topconditie verkerende Oldtimers. Tal van uiterst verschillende en unieke wagens, allen met een bouwjaar van vóór 1960, zullen te bewonderen zijn door jong en oud.

De route voert door tal van bijzondere en landelijk gelegen plaatsen en zorgt traditioneel voor stralende gezichten bij zowel deelnemers als omstanders. Het doel van de rit is niet alleen de mooiste plekjes van het Groene Hart van Nederland aan te doen maar ook te zorgen voor een dag waar alle deelnemers met plezier aan terug zullen denken.

Start

Belangstellenden zijn van harte welkom om de auto’s al bij de startplaats te komen bekijken. Vanaf 8.00 uur verzamelen de klassiekers zich op het terrein van Ton Rijnbeek aan de Loeteweg 4A te Hazerswoude. Omstreeks 9.30 uur zullen de deelnemers beginnen aan de 125 kilometer lange tocht.

Route

Er is een lunchstop om ca. 12.30 uur bij Volvo Hooftman in Schoonhoven, tevens hoofdsponsor van de Kikkerrit. Ook hier zijn belangstellenden van harte welkom.

Finish

De deelnemers zullen finishen aan de Loeteweg 4a te Hazerswoude. Het belooft een gezellige. Er zal muziek zijn evenals live interviews met de binnenkomende deelnemers. Naar verwachting zullen de Oldtimers hier vanaf 16.00 uur arriveren.

Voor meer informatie over de Kikkerrit, neem contact op met Carla Rijnbeek, tel. 0172-216305, Mobiel 0641085123.

Noot voor de redactie /