Zaterdag 13 juni: Open Dag Meerstad

Zaterdag 13 juni: Open Dag Meerstad!

Zaterdag 13 juni a.s. zijn we weer te vinden in het gebied! Op die dag vindt namelijk de tweede Open Dag van dit jaar plaats en kunt u zich volop laten informeren over de aantrekkelijke woon-, leef- en recreatiemogelijkheden in Meerstad. Dus heeft u verhuisplannen, bent u zich aan het orienteren of vindt u het leuk om een kijkje te nemen? Wees welkom, proef de sfeer te voet, te fiets of per boot en ontdek of wonen in Meerstad ook iets voor u is.

Programma

* Je eigen huis bouwen op een van de eilanden? Ontdek de mogelijkheden van zelfbouw op een vrije kavel.

* Wonen zoals u dat wilt in de natuur? De betrokken makelaars en ontwikkelaars presenteren u de veelzijdige woonmogelijkheden van tweekapper tot vrijstaand.

* Een frisse duik na het werk? Proef de sfeer van wonen op het water in onze model waterwoning.

* Interesse in de laatste groeiwoning? Laat u rondleiden tijdens het open huis.

* Een bezoek brengen aan de bouwplaats? Er zijn een aantal woningen in aanbouw waar u een kijkje in de keuken kunt nemen.

* Heeft u vragen over aardbevingsbestendiger bouwen? De adviseurs van het projectbureau kunnen u er meer over vertellen.

Locatie

U vindt ons op 13 juni in het gebied, maar op een andere locatie dan u mogelijk van ons gewend bent. Dit keer staan wij namelijk met ons informatiepunt op de hoek van het Oeverpad en de Biesvaren (afslag Oude Merenweg) in Meeroevers. Bent u 13 juni niet in de gelegenheid, dan bent u voor meer informatie natuurlijk ook van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum of de model waterwoning.

Wij verheugen ons op uw komst!

Kijk voor meer informatie over het plan op de site en ga voor beschikbaarheid van het huidige aanbod naar onze woningaanbodpagina.