Twee aanhoudingen na inbraak brillenzaak


Twee aanhoudingen na inbraak brillenzaak

Laatste update:
14-06-2015 | 09:59

Wormer - Twee mannen zijn zondagochtend rond 08.00 uur aangehouden na een grote zoekactie in het natuurgebied van Jisp. Het tweetal heeft zich enkele uren schuil gehouden na de inbraak in een winkel in Wormer.

Agenten kregen rond 04.30 uur de melding dat er was ingebroken in een brillenzaak in Wormer. Agenten waren snel ter plaatse; helaas werd er niemand aangetroffen. Direct werd er een grote zoekactie gestart. Bij Jisp zagen agenten een voertuig staan en een persoon wegrennen. In de auto die
achterbleef werden diverse gestolen goederen uit de winkel gevonden. Tijdens de grote zoekactie die volgde heeft de politie gebruik gemaakt van een helikopter, honden en agenten in een politieboot.

Na enkele uren zoeken werden twee verdachten opgepakt. Ze hadden zich verstopt in een weiland. Mogelijk waren er nog meer verdachten. De politie zoekt mensen die personen hebben zien lopen of fietsen; mogelijk met een nat pak.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844. Ook komt de politie graag in contact met getuigen die de inbraak gezien hebben. Anoniem een melding doorgeven kan ook via meld misdaad anoniem: 0800-7000.

2015145121