Memories Forever beurzen 2015 voor Dier en Mens


De Huisdieren Uitvaartbeurs voor Nederland en België

UTRECHT, 20150421 -- Na het succes van de 1e beurs in 2014, wordt de Memories Forever beurs dit jaar georganiseerd in Driel, Reeuwijk, Tegelen en Kuringen (België). De beurs biedt informatie voor zowel particulieren als professionals over onderwerpen als geneeswijzen, natuurlijke verzorging en voeding, dierencommunicatie, kunst en alles rondom memorabilia en het overlijden van een (huis)dier.

Standhouders
Op elke Memories Forever Beurs is een grote variëteit aan standhouders aanwezig. Denkt u hierbij aan portrettekenaars, dierenwelzijn, dierentolken, natuurlijke voeding, dierencrematoria, rouwbegeleiding, uitvaartzangeres Nadita Alferink, urnen, assieraden, dierenfotograaf enz.

Locatie – datum - tijd
De beurs vindt plaats op 14 juni in Reeuwijk, 13 september in Driel, 11 oktober in Tegelen (binnenbeurzen) en 16 augustus in Kuringen (buitenbeurs België). De beurs is geopend van 11:00 tot 17:00u. Toegangsprijs is 2 euro, kinderen tot 12 jaar gratis. De entree voor Kuringen is gratis.

Website
Op de site www.memories-forever-beurs.com kunt u alle informatie nog eens teruglezen, u vindt hier ook de informatie over de locaties van de beurzen.