IVO OPSTELTEN TE GAST BIJ BESTUURDERSVERENIGING

Maandag 15 juni 2015 houdt de VVD Bestuurdersvereniging Drenthe een besloten themabijeenkomst. Daarbij is oud-minister en VVD-erelid Ivo Opstelten te gast. Hij zal uitgebreid ingaan op zijn recente ervaring bij zijn plotselinge terugtreding als minister. En wat dat met hem persoonlijk gedaan heeft.

Inmiddels ruim 3 maanden geleden zag Ivo Opstelten zich plotseling genoodzaakt terug te treden als Minister van Veiligheid & Justitie. Daarmee kwam een even abrupt als onverdiend einde aan een fantastische carriere. Ooit was hij met zijn 28 jaar de jongste burgemeester van Nederland. Van het Drentse Dalen, nota bene. En vervolgens van Doorn, Delfzijl, Beerta, Utrecht, Rotterdam en Tilburg.

Ook was hij VVD Partijvoorzitter, Directeur-Generaal Openbare Orde & Veiligheid bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. In 2010 werd hij minister van Veiligheid en Justitie in het kabinet-Rutte I en daarna Rutte II.

Wat doet het met je, als je plotseling terugtreedt uit je politieke en bestuurlijke functie? Ivo Opstelten doet een persoonlijk boek over open. Daarna is er gelegenheid om hem vragen te stellen en met andere VVD-bestuurders bij te praten. Ook VVD-bestuurders uit Groningen en Friesland worden uitgenodigd. De besloten bijeenkomst wordt gehouden in Pacific Plaza in Assen. De aanvang is 19.30 uur. Maar vanaf 19.00 uur bent u welkom.