KWIN-AGV 2015 is verschenen als boek en app


Gepubliceerd op
15 juni 2015

De 29e editie van de Kwantitatieve Informatie voor de Akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt (KWIN-AGV) is uitgekomen.
Het is een ideaal hulpmiddel en naslagwerk voor het opstellen van bedrijfsbegrotingen, het bepalen van de financieringsbehoefte, de vaststelling van normen en het maken van modelberekeningen, het vaststellen van (schade-) vergoedingen, enz.

Controleer uw cookie-instellingen

In de KWIN-AGV vindt u voor een groot aantal akkerbouw- en vollegrondsgroentegewassen actuele saldoberekeningen voor zowel de gangbare als de biologische praktijk. Per gewas zijn de bruto geldopbrengst, toegerekende kosten en arbeidsbehoefte weergegeven. Naast deze saldoberekeningen zijn ook
vaste kostenposten zoals grond, gebouwen, trekkers en werktuigen, arbeidskosten en loonwerkkosten in de KWIN-AGV opgenomen.

De KWIN-AGV is samengesteld op basis van de meest recente informatie van teelt- en economische experts van Prakt ijkonderzoek Plant & Omgeving, DLV-adviseurs, diverse leveranciers, instellingen en ketenpartijen.

KWIN-AGV 2015 bestellen

Boek

U kunt de KWIN-AGV 2015 als boek bestellen door overmaking van EUR 140 per exemplaar op bankrekeningnr. NL45 RABO 0367 0173 69 t.n.v. Praktijkonderzoek Plant & Omgeving - Publicatieverkoop Lelystad. Vermeld op uw betaalopdracht PPO-publicatienummer 643, het gewenste aantal exemplaren en uw
volledige adres.

Bestellen via: E: receptieagv.ppo@wur.nl, T: 0320-291111

App

U kunt KWIN-AGV 2015 ook digitaal raadplegen. Hiervoor moet u een account aanmaken op Akkerweb via onderstaande link. Vervolgens kunt u de app KWIN-AGV 2015 toevoegen. De kosten bedragen EUR 140 per account.

* Account aanmaken op Akkerweb

Voor grotere organisaties met meerdere KWIN-gebruikers is het mogelijk om KWIN-AGV 2015 op intranet te plaatsen.

Wilt u zowel een boek als een digitale versie? Dan dient u voor beide versies te betalen.

* ing. J (Joanneke) Spruijt
Contactpersoon ing. J (Joanneke) Spruijt
Contactformulier