Bouw IKC mooi op schema


Actueel
Integraal Kindcentrum in Steenderen

Het gaat hard op de bouwplaats van het kindcentrum op de Prins Bernhardlaan in Steenderen. De werkzaamheden lopen op schema. Ondertussen zijn de dakelementen geplaatst en daarmee is het hoogste punt bereikt.

Met de gebruikers, waaronder schoolbestuur Pro8, Steenderens Belang en Juut & co, vieren we dit met een drankje en gebakje op de locatie.

Het buitenmetselwerk is inmiddels op verdiepingshoogte. De komende periode wordt voornamelijk aan de binnenzijde van het gebouw gewerkt, onder andere aan de aanleg van de installaties en het optrekken van de binnenwanden.

Meer info

Kindcentrum Steenderen

Het kindcentrum gaat plaats bieden aan een school voor ca. 250 leerlingen (het wordt een fusieschool van de scholen St. Martinus in Baak, De Akker, Joannes en De Steenuil in Steenderen en de voormalige Willibrordus in Olburgen) en kinderopvang. Daarnaast komt er een gemeenschapsruimte voor een
muziekaanbod, consultatiebureau, JEKK, schoolbibliotheek en Steenderens Belang. De planning is dat het nieuwe gebouw eind 2015/begin 2016 klaar.