QuintEvents Mexico en CIE kondigen wijzigingen aan in het programma voor de FORMULA 1 Gran Premio de Mexico

- Nu in de verkoop: exclusieve tickets en reisarrangementen met beperkte beschikbaarheid voor grandstand-hospitality voor de eerste F1(R)-race in Mexico-stad in twintig jaar
CHARLOTTE, North Carolina, 13 juni 2015 /PRNewswire/ -- QuintEvents Mexico, de officiele aanbieder van grandstand-hospitality voor de Gran Premio de Mexico, heeft updates aangekondigd aan het programma voor het nieuwe vijf-jarige partnerschap met Corporacion Interamericana de Entretenimiento (CIE).

Er zijn op basis van marktvraag zijn nieuwe Legends Club premium grandstand-feestlocaties toegevoegd alsook extra zitgelegenheid na renovaties van het circuit. Emerson Fittipaldi, voormalig F1(R)-racer en wereldkampioen, en Alexander Rossi, GP2- en officiele F1(R)-reserveracer voor 2014, voegen zich ook bij het officiele programma om fans de kans te bieden de F1(R)-race op een unieke manier te beleven.

"We kijken uit naar dit nieuwe en langdurige partnerschap om fans en zakelijke groepen de kans te geven de FORMULA 1 GRAN PREMIO DE MEXICO te beleven zoals nooit tevoren", aldus Alejandro Soberon Kuri, oprichter en CEO van CIE. "We hebben gezien wat QuintEvents heeft gedaan in andere partnerschappen en wisten dat we hier in Mexico-stad dat kaliber aan ervaringen moesten bieden en dat is dan ook precies wat we doen met het Gran Premio de Mexico VIP-programma."

Gran Premio de Mexico VIP [https://granpremiodemexicovip.com/?utm_campaign=Press%20Release&utm_source=Launch%20Press%20Release] biedt tickets aan voor de hoofdgrandstand, sectie 9, sectie 8 en Foro Sol North en South in combinatie met activiteiten aan het circuit, viptoegang en/of vervoer.

"De betrokkenheid van F1(R)-racers en -legendes, de toegang die wordt geboden middels het vipprogramma, ongeevenaarde tarieven voor 4 overnachtingen in hotels in het centrum van de stad en Polanco en drie dagen vervoer naar het circuit in combinatie met hotelarrangementen zullen dit evenement uitzonderlijk maken voor fans uit de hele wereld", zegt CEO van QuintEvents Mexico, Brian Learst.

De grandstand-feestlocaties (met airconditioning) van de Legends Club bevinden zich achter de hoofdgrandstand en de tribunesecties 8 en 9. Het programma op zaterdag en zondag omvat handtekeningensessies en fotogelegenheden met zowel Fittipaldi als Rossi, maar ook premium open bars, hoogwaardige buffetten en interactieve experiences.

Alexander Rossi: "Ik vind het erg leuk om weer betrokken te zijn bij het QuintEvents-team voor het Legends Club-evenement in Mexico. Ik houd van het contact met motorsportfans uit de hele wereld en nu ook dichter bij huis waar de passie voor F1(R) elk jaar weer toeneemt."

Fittipaldi, die ook zal verschijnen in de Paddock Club(TM) met QuintEvents Mexico, is de ster van de 'Lunch with a Legend' aan het circuit op vrijdag en doet een live-interview met vragen van fans. Deze gourmetlunch met catering wordt gecombineerd met gratis frisdrank, bier, wijn en champagne.

Voor bedrijfsgroepen kunnen er delen van hotels, tribunezitplaatsen voor groepen en gereserveerde tafels in de Legends Club van de hoofdgrandstand worden gearrangeerd.

Officiele ticketarrangementen [https://granpremiodemexicovip.com/?utm_campaign=Press%20Release&utm_source=Launch%20Press%20Release] zijn verkrijgbaar vanaf slechts USD 559 met eenvoudige betaalvoorwaarden en kunnen worden aangeschaft met of zonder de 5-jarige DPO-belofte.

Ga voor meer informatie over arrangementen, prijzen, accommodatie of informatie over wat er is inbegrepen (in het Engels) naar GranPremioDeMexicoVIP.com [https://granpremiodemexicovip.com/?utm_campaign=Press%20Release&utm_source=Launch%20Press%20Release] of bel met +1 844 319 8387. Voor een Spaanse versie gaat u naar GranPremioDeMexicoVIP.mx [https://granpremiodemexicovip.mx/?utm_campaign=Press%20Release&utm_source=Launch%20Press%20Release] of belt u met +1 844 319 8386.

QuintEvents

CONTACT: Steve Griffith, +1 484 433 7757