De Byxee: het eerste Smart Active-veiligheidsapparaat voor fietsen. Rijd veiliger!

De Byxee is een apparaatje van 65 gram dat de weg vooruit scant om onregelmatigheden op het wegdek te detecteren en de fietser van tevoren te waarschuwen. Het bedrijf Byxee heeft een levensveranderend project: om fietsers over de hele wereld veiliger te laten rijden.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150615/748185 )

Byxee is een crowdfunding-project op zoek naar supporters: igg.me/at/byxee Elk jaar krijgen honderden ervaren fietsers en fietsliefhebbers ongelukken die te wijten zijn aan gevaren op de weg, rijden tegen het zonlicht in, vermoeidheid, kijken op de telefoon of een van die duizenden andere realtime afleidingen.

De Byxee is een slim veiligheidsapparaatje dat gevaren op de weg detecteert om de fietser van tevoren te waarschuwen. Het geavanceerde videosysteem controleert de weg tot 25 m voor de fietser uit om onregelmatigheden in en op het wegdek van ongeveer 7 cm grootte te detecteren, zoals gaten, roosters, hobbels, reparaties en andere gevaren. Ook onverwachte, bewegende obstakels kunnen worden gedetecteerd, zoals katten, ballen, een voetganger, een openslaande autodeur enzovoort.

De Byxee waarschuwt de fietser van tevoren: het unieke akoestische signaal waarschuwt de fietser van tevoren, zodat deze de rijstijl pro-actief direct kan aanpassen om zowel fiets als fietser uit de gevarenzone te houden. De Byxee is ontworpen om een betrouwbaar derde oog voor fietsers op de weg te zijn. De Byxee wordt nooit moe, is nooit afgeleid. Zijn doel is om voortdurend de weg te scannen. De Byxee is er voor elke fietser en elk fietsstuur. De Byxee heeft 28 gevoeligheidsinstellingen voor elke snelheid en rijstijl.

Tegenwoordig worden veel auto's uitgerust met actieve veiligheidstechnologieen die worden beschouwd als de toekomst om mogelijk letsel te voorkomen. Deze technologie is nu beschikbaar in een innovatief lichtgewicht apparaat, gebouwd door fietsers voor fietsers die onverwachte situaties willen voorkomen.

Tijdens het fietsen kan een seconde genoeg zijn om van een lekker fietstochtje een nare ervaring te maken. Het komt erop neer dat de Byxee uw rit veiliger maakt wanneer seconden tellen. Het team Het Byxee-team heeft een enorme ervaring en is voortdurend zijn reputatie op het gebied van kunstmatige intelligentie en detectie-algoritmen aan het verbeteren. Het team is ook verantwoordelijk voor het creeren van semantische technologieen, evenals innovatieve intelligente technologieen voor een alom bekend Italiaanse sportwagenmerk. Het project is nu op zoek naar supporters over de hele wereld om met hen samen te werken aan hun revolutionaire project om fietsers over de hele wereld veiliger te laten rijden

Contactpersonen:

igg.me/at/byxee

info@byxee.com

Photo:

http://photos.prnewswire.com/prnh/20150615/748185

Byxee

CONTACT: Riccardo Ricci, tel. +39-0721-422-134, fax +39-0721-458-126,ricci@byxee.com