Praat mee over Eilandenboulevard

Het stadsdeel gaat de Eilandenboulevard tussen het Scheepvaartmuseum en de brug bij molen de Gooyer opknappen en mooier maken.

Na zo'n 30 jaar is het tijd voor groot onderhoud van de openbare ruimte tussen het Scheepvaartmuseum en de brug bij molen de Gooyer. De 800 meter lange `boulevard' `wordt vanaf gevel tot water opnieuw ingericht. Een mooie kans om een aantrekkelijke omgeving voor bewoners en bezoekers te

creeren! De boulevard wordt de levensader voor de drie oostelijke eilanden en de bezienswaardigheden hier, zoals het Scheepvaartmuseum, de Oosterkerk, het voormalige Storkterrein, het Funen en molen De Gooyer.

Het concept-ontwerp voor de herinrichting is bekend gemaakt. Op woensdag 1 juli 2015 is er een informatie- en inspraakavond hierover. Bewoners en ondernemers in de buurt zijn hiervoor met een brief (PDF, 50 kB) uitgenodigd. In die week vraagt het stadsdeel aan direct omwonenden, ondernemers en

belanghebbenden hun mening in een digitale buurtpeiling. Samen met de buurt en anderen zijn varianten gemaakt, voor (weg)profiel, talud en water. Als eerste is het (weg)profiel aan de beurt.

Vragen?

Neem dan contact op met de heer Kees Bes, tel. 06-12120425 of de heer Bernard Kroeger tel. 06-53986394 of via de mail stadsdeel@centrum.amsterdam.nl t.a.v. de heer K. Bes. Ook kunt u de projectpagina raadplegen.