Gratis OV 65+ vervalt


Het gratis Openbaar Vervoer voor 65-plussers wordt met ingang van 1 augustus 2015 beeindigd.

Vervoersbedrijf Connexxion biedt vanaf medio juli onderstaand product aan:



Dal Vrij 65+ Zeeland

Bent u 65 jaar of ouder? Met het Dal Vrij 65+ Zeeland abonnement reist u voordelig en makkelijk met de bus.



Voor wie?

Het Dal Vrij 65+ abonnement is speciaal bedoeld voor reizigers van 65 jaar en ouder. Let op: voor dit abonnement is wel een persoonlijke OV-chipkaart nodig.



Waar te gebruiken en waar geldig?

U kunt met het Dal Vrij 65+ Zeeland abonnement reizen met de Connexxion bussen in de Provincie Zeeland.



Wanneer te gebruiken?

U kunt met het Dal Vrij 65+ Zeeland abonnement reizen in de daluren: van maandag tot en met vrijdag kunt u na 9.00 uur de hele dag reizen. In het weekend is het abonnement de hele dag (ook voor 9.00 uur) geldig.



Wat kost het?

Het Dal Vrij 65+ Zeeland abonnement is vanaf 1 juli 2015 verkrijgbaar voor het, tijdelijk extra voordelige tarief van EUR 52,-. Hiermee reist u een heel jaar lang. Dit aanbod geldt tot en met 31 oktober 2015; na deze datum kost het abonnement EUR 59,95 per jaar.



Bestellen: hoe werkt het?

Online, via connexxion.nl/shop. U krijgt daarna een e-mail met informatie over wanneer u het abonnement bij een oplaadpunt in de bus of bij u in de buurt op uw OV-chipkaart kunt zetten. Daarna kunt u meteen gaan reizen. Vergeet niet om altijd in en uit te checken!



Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact op met OV-ambassadeur via info@ovambassadeurs.nl of via de Connexxion klantenservice: 0900-266 63 99 (tarief 2,8 ct p/m met starttik van 9,51 ct + uw gebruikelijke telefoonkosten).