Bijeenkomst speeltuin UJ Klaren 17 juni

De gemeente Amsterdam en IJsterk Speeltuinen organiseert een bijeenkomst om samen met bewoners, gebruikers en partners te kijken naar de huidige situatie van het beheer van de speeltuin UJ Klaren.

De afgelopen jaren is het aantal uren beheer op de speeltuin afgenomen en de rol van de speeltuinleider veranderd. De gemeente Amsterdam en IJsterk Speeltuinen wil samen met bewoners, gebruikers en partners kijken naar de huidige situatie.

De veranderingen hebben te maken met de bezuinigingen en een nieuwe politieke opgave: het bevorderen van sociale cohesie en creeren van een dragende samenleving. Daarom wil de gemeente en IJsterk graag samen met professionals en bewoners inventariseren wat ieders rol is, wat hen bindt aan de

speeltuin en wat zij reeds betekenen of kunnen betekenen voor de speeltuin en de wijk. Doel hiervan is dat zij met elkaar een prettige en veilige speeltuin in de wijk kunnen waarborgen.

Bewoners uit de buurt zijn via een brief uitgenodigd voor een bijeenkomst in de speeltuin UJ Klaren op woensdag 17 juni van 18.00 tot 20.00 uur (inloop van 17.30 uur).

Voor vragen, suggesties, sprekerstijd ed. kunt u terecht bij: Emma Scherpenzeel (teamleider IJsterk speeltuinen):06 1209 2499, of stuur een mailtje naar e.scherpenzeel@ijsterk.nl