Buren Magazine


Eind deze week valt het Buren Magazine bij u op de mat. Hierin leest u onder meer over de Veteranendag op 5 september, een oproep van de Participatieraad Wmo en Jeugd voor nieuwe leden en het delen van uw ervaringen met de veranderingen in de (jeugd-)zorg, een terugblik op Koningsdag en de 4
en 5 mei vieringen, de stand van zaken rondom glasvezel in de regio en sporten voor mensen met een beperking. Ook leest u op welke evenementen u de komende tijd raadsleden kunt ontmoeten om eventueel in gesprek te raken.

Streekmuseum Baron van Brakell

In het magazine leest u ook over het nieuwe streekmuseum Baron van Brakell dat sinds april open is. Het hele museum draait op vrijwilligers. Een filmpje daarover kunt u bekijken op YouTube. Kijk voor openingstijden op www.museumbaronvanbrakell.nl . Het bezoeken meer dan waard!

Geen magazine ontvangen?

Heeft u het Buren Magazine niet ontvangen? Bijvoorbeeld omdat u een nee/nee of een ja/nee sticker heeft? Dan kunt u exemplaar ophalen in het gemeentehuis. U kunt ook de online versie lezen via onze website, www.buren.nl/magazine.

Wilt u zich abonneren op de berichtenservice van het Buren Magazine? Stuur dan een mailtje naar gemeente@buren.nl o.v.v. "berichtenservice Buren Magazine". U ontvangt dan een e-mail op het moment dat het nieuwe magazine verschijnt.