Start renovatiewerkzaamheden riolering


Vanaf 13 juli aanstaande start de gemeente Veghel met de renovatie van riolering in de woonwijk Hoogeinde, Rembrandtlaan en Kraaijenhofstraat in Veghel.

Tijdens inspectiewerkzaamheden van de rioleringen zijn er diverse schades geconstateerd. Een schade kan bijvoorbeeld zijn dat er een lekkage in het riool zit. Om te zorgen dat er geen wegverzakkingen optreden worden de schades gerepareerd.;

Wanneer

In de week van 29 juni wordt gestart met voorbereidende werkzaamheden. Aaneensluitend wordt in de week van 13 juli gestart met de renovatiewerkzaamheden. De renovatiewerkzaamheden nemen circa twee weken in beslag.

Tijdens de werkzaamheden kunt u beperkte hinder ondervinden. De weg kan voor beperkte duur geblokkeerd zijn. Direct aanwonenden zijn geinformeerd met een bewonersbrief.

Renovaties

De renovatie vindt ondergronds in de leiding plaats. De renovaties worden uitgevoerd door de zogenaamde relining techniek. Er wordt aan de binnenzijde van de rioolleiding een "kous" aangebracht. Deze kous bekleedt de gehele binnenkant van de riolering.

Informatie

Wilt u meer weten over hoe de renovatie wordt uitgevoerd, dan kunt u het filmpje bekijken en de presentatie.