Denkt u mee over de herinrichting van de Douve in Merkelbeek?


Denkt u mee over de herinrichting van de Douve in Merkelbeek?

De gemeente wil de Douve in Merkelbeek herinrichten met het doel om de kwaliteit van dit historisch plein te verbeteren, het authentieke karakter van Merkelbeek te versterken en kansen voor onze strategische opgave op het gebied van recreatie en toerisme te vergroten.

Het gemeentebestuur wil graag in een vroegtijdig stadium de mening peilen van de bewoners van de Douve, de opvatting van de inwoners van Merkelbeek en de ideeen van al onze burgers die een binding met de Douve voelen. Daarom vragen wij u om uw ideeen en suggesties kenbaar te maken.

Met deze input zullen wij een voorlopig schetsontwerp maken dat we na de zomer met de bewoners van de Douve zullen bespreken en wederom via Onderbanken Journaal breed met u zullen delen zodat u uw reactie hierop kunt geven.

Uw inbreng wordt op prijs gesteld

Ideeen, suggesties, tips of andere input kan worden gemaild naar:
HerinrichtingDouve@onderbanken.nl of per telefoon worden doorgeven bij de projectleider dhr. van Schie, te bereiken op: 046-458 2222. Uw inbreng graag voor 1 september met ons delen.
Indien u een afspraak over de herinrichting van de Douve wil maken met de verantwoordelijk wethouder dhr. Swelsen dan kunt u hiervoor een afspraak maken via het bestuurssecretariaat 045-5278774.