Onderwerpen in Onder de Loep


Onderwerpen in Onder de Loep

Laatste update:
17-06-2015 | 10:58

Overijssel - De onderstaande zaken worden donderdag 18 juni behandeld in Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op deze website. Bij de items zullen de
filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Hengelo - Man steelt bluetooth speaker
Bij het iCentre in Hengelo steelt een onbekende man een bluetooth speaker. Hij staat op de bewakingsbeelden. Wie kent hem?
2015212759

Enschede - Vijf verdachten rellen Fc Twente - AZ gezocht

De politie heeft inmiddels diverse personen gesproken die betrokken waren bij de openlijke geweldpleging op 26 april na de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en AZ aan het Collosseum in Enschede. In deze uitzending tonen we bewakingsbeelden van vijf mannen, die verdacht worden van opruiing en
openlijke geweldpleging, waarvan de identiteit nog niet bij de politie bekend is. Deze vijf mannen worden zodanig in beeld gebracht dat zij nog niet onmiddellijk herkenbaar zijn maar zij zullen zichzelf wel kunnen herkennen. Zij krijgen het nadrukkelijke verzoek om zich te melden bij de
politie om hun identiteit kenbaar te maken. De mannen waarvan de identiteit na deze uitzending niet bekend van is geworden, zullen in de uitzending van 2 juli wel geheel herkenbaar worden getoond.
2015202718

Bergentheim - Inbraak bij supermarkt

Op dinsdagmorgen 2 juni breken drie mannen in bij de Plus aan het Dr. JHC Bastingplein in Bergentheim. Ze forceren een ruit en nemen een grote voorraad sigaretten mee. De mannen staan opmerkelijk goed op de bewakingsbeelden. Wie kent of herkent deze verdachten?
2015264668

Zwolle - Diefstal zonnebrillen bij opticien

Op zaterdagmiddag 23 mei nemen de twee mannen op de beelden in de bijlage voor EUR750,- aan zonnebrillen mee bij de Eyewish opticien aan de Broerenstraat in Zwolle. De mannen staan duidelijk op bewakingsbeelden. Wie kent of herkent de mannen?
2015253573

Deventer - Zakkenrollen in supermarkt
Een onbekende man pint op vrijdagmiddag 27 maart bij een pinautomaat van de Rabobank aan de Salomonszegel met de gestolen pinpas van een 77-jarige inwoonster van Deventer. Haar portemonnee (met pinpas) werd kort daarvoor gestolen in de Albert Heijn aan de Korte Bisschopsstraat. In de
uitzending beelden van de pinner als de vrouw die de code afkijkt. Wie herkent hen?2015161804

Hengelo - Pinnen met pas gestolen bij inbraak
Op 27 april (Koningsdag) is ingebroken in een woning aan de Berfloweg in Hengelo. Met de gestolen VISA-pas zijn meerdere goederen afgerekend. Op de bewakingsbeelden van de Mediamarkt staat een verdachte in beeld die een telefoon heeft afgerekend met de betreffende pas. Wie herkent deze man?
2015204443

Enschede - Wie herkent de overvaller
Bij Dirk van der Broek aan het Oogstplein in Enschede werd op vrijdag 5 juni omstreeks 9.00 uur een overval gepleegd. De overvaller driegde met een mes en haalde geld uit de kassa waarna hij er lopend vandoor ging. We tonen de beelden van de bewakingscamera waar de overvaller op staat. Wie
herkent de overvaller of weet meer van deze overvaller?
2015270602

Enschede - Agressieve man pleegt waarschijnlijk overval en straatroof

Op vrijdag 29 mei werd de Erotheek aan de Haaksbergerstraat in Enschede overvallen door een kleine agressieve man met een mes in zijn hand. Hij gaat er, na een worsteling met de eigenaar van de zaak, toch met een flink geldbedrag er van door.
Op 7 juni wordt een 72- jarige vrouw uit Enschede met zoveel geweld beroofd van haar handtas dat ze zelf even buiten westen raakt. Zij liep over de Pirnsenstraat in Enschede (dicht bij het Saxion). De tas werd later teruggevonden aan de Kortenaerstraat.
Ook bij deze beroving werd een kleine man (ongeveer 1.60- 1.65 lang) gezien met kort donkerhaar. De politie sluit niet uit dat het om dezelfde agressieve man gaat die eerder twee vrouwen heeft lastig gevallen op 30 maart aan de Mina Krusemanstraat en op 2 april aan de Kleine Houtstraat.
2015274680 2015259629